Alk Reizen

Home | Alk Reizen

Zo goed zijn onze reizen!

Autocars › GROEPSREIS OOSTENRIJK

NAUDERS

Nauders is een authentiek en romantisch bergdorpje in het district Landeck in Tirol. Het dorpje is gelegen in een hoogdal van de Reschenpass, bij het drielandenpunt van Oostenrijk, Italië en Zwitserland. Om Nauders liggen de 3000 meter hoge bergen van de centrale Alpen. Het centrum van Nauders is gezellig, knus en heeft meerdere restaurants, cafés en barretjes.

7 dagen

GROEPSREIS OOSTENRIJK

GROEPSREIS OOSTENRIJK
tel 011 31 36 20 Boek online

07/07 - 13/07/2019 - 7 dagen/6 nachten

Prijs : 689 euro per persoon op basis van een 2-persoonskamer

Toeslag single = 70 euro

Inbegrepen :

  • 7 daagse reis per luxe autocar
  • 6 overnachtingen op basis van een 2-persoonskamer in half pension
  • Reisleider van Alk Reizen voor de hele reis
  • Garantiefondsreizen/BTW

Niet inbegrepen :

  • Overige maaltijden, dranken en persoonlijke uitgaven
  • Inkomgelden
  • Fooi chauffeur
  • Reis- en Annuleringsverzekering @ 31.50 euro pp

Programma :

Zondag 7 juli:

06u00 vertrek Alk Reizen via Duitsland met de nodige stops onderweg.  Aankomst +/- 18u. Diner in het hotel.

Maandag 8 juli: verkenning omgeving rond Nauders

Op een heuvel, hoog boven Nauders, staat het indrukwekkende Schloss Naudersberg.  We nemen hiervoor de Bergkastel gondel (gondel en inkom niet inbegrepen +/- 15.50€ pp).  Diner in het hotel.

Dinsdag 9 juli: daguitstap Merano en Reschensee

Via de Reschenpass, de grens tussen Oostenrijk en Italië, rijden we langs het stuwmeer bij Reschen. U ziet het verzonken dorp Graun en het Vinschgau met zijn vele burchten.  We stoppen voor een wandeling of een boottochtje.  Daarna richting Merano. Het is één van de mooiste steden in dit gedeelte van Italië, met een rijke historie die teruggaat tot in de Romeinse tijd. Diner in het hotel.

Woensdag 10 juli: bezoek Samnaun

Voormiddag heeft u de mogelijkheid om op eigen gelegenheid de omgeving te verkennen.

In het VVV vindt u wandelkaarten met uitgezette wandelroutes. In de middag gaan we naar Samnaun, het bekende taksvrije stadje in Zwitserland, dat alleen te bereiken is vanuit Oostenrijk. Diner in het hotel.

Donderdag 11 juli: daguitstap naar Kaunertal  

De Kaunertaler Gletscherstraße is een prachtige panoramaweg met in totaal 29 bochten. Over een afstand van 26 km overwint de weg bijna 1500 m hoogteverschil en passeer je diverse klimaatzones. Onderweg kom je ogen tekort om van de natuur te genieten.  Gletcherbaan +/-8€.  Diner in het hotel.

Vrijdag 12 juli: uitstap naar Serfaus

Het prachtige centrum is geheel verkeersvrij. Een bezienswaardigheid is de Dorfbahn Serfaus, een soort van ondergrondse kabelspoorbaan. Bezoek aan een Schnappsbranderij.  Diner in het hotel.

Zaterdag 13 juli:

Na het ontbijt, vertrek richting Alken. +/-20u aankomst.

Hotel Hochland ****

Het hotel is in het centrum van Nauders in Tirol gelegen en wordt door een familie beheerd.  De ruime kamers zijn uitgerust met douche, wc, tv, telefoon en balkon.

Het restaurant biedt een typische Alpine-stijl met traditionele Tiroolse en internationale gerechten evenals dieetmenu´s.

Het hotel heeft een grote spa. Zo is er o.a. een zwembad, sauna, stoombad, infraroodcabine en gezonde drankjes bij de Juice Bar.

GROEPSREIS OOSTENRIJK GROEPSREIS OOSTENRIJK GROEPSREIS OOSTENRIJK